tirsdag 31. juli 2012

Jubeljakke til Adingsen

Jubeljakken fra "Made by me" har vært ferdig en stund, og Adingsen har tatt den i bruk. Fasongen er super, og siden den er sydd i myk og deilig chenille, passer den perfekt til aktive småttiser! Stoffet er fra Cetho Design og Stoff & Stil. Jeg klarte nemlig å klippe to like hettedeler i turkis chenille (fra Cetho). Dermed hadde jeg ikke nok stoff til en ny hette, og løsningen ble turkis chenille fra Stoff & Stil til hetten i stedet. Jeg ser stor forskjell på stoffkvalitene (og en anelse på fargene) siden jeg vet om den lille blingsen, men man må se nøye etter om man skal oppdage det :-) 


Med det sommerværet vi har hatt i hittil, har det vært fint med hette på favorittjakken som kan trekkes godt mot ansiktet når det er som kaldest ute på lekeplassen.


Jakken passer sammen med knyttebuksen til Jubel som jeg har sydd tidligere, mønster på den finner du også i "Made by me."

Knyttebåndene er sydd fast med en søm med vanlig synål, det samme er stikningene rundt jakken.Ada demonstrerer tøy og bøy i god-settet. 


Jeg syns hetten gjør hele jakken, en fin - og ikke minst praktisk - detalj!

6 kommentarer:

Håndlaget av InaPina sa...

Jakken ble kjempefin og var veldig flott sammen med buksen.
Ønsker deg en fortsatt fin kveld.
C

knuffel sa...

Kjempefin jakke på søte Ada :)

BoHo sa...

Så fint sett! Har lurt på å laga det sjølv, men plutseleg var jenta mi 2 år, og oppskrifta seier 1-2 år. Eg kan jo kanskje prøve å gjera det litt større. Så søt jente!

Ingrid sa...

Det var et kjempefint sett!

Kort og Søm sa...

Kjempe fint sett! :O)

BirjitB sa...

Så fin jakke:) blei eit fint sett sammen med buksa:)