tirsdag 28. februar 2012

Birger Fugl-genser

Gensere med litt tykkelse er vanskelig å oppdrive i kjedebutikkene, derfor måtte mor selv sette seg ned ved symaskinene en kveld. Ikke akkurat det verste man kan gjøre, det ;-) Knuffel lånte og anbefalte et gensermønster i Welinders "Sy og strik børnetøj 0-3 år," og med litt justeringer kom jeg frem til denne modellen. Jeg sydde halsribben litt for tight, derfor måtte jeg sprette opp den ene skuldersømmen og sette i trykknapper, noe som fungerte helt ypperlig!Jeg applikerte fuglen Birger på fremstykket av genseren. Birger er en fugl av ukjent art, med krokete nebb, grønt øye og noen pipestilker til bein.


Velouren og applikasjonsstoffet er fra forrige vårs kolleksjon fra Stoff & Stil. Det er mer stoff igjen, som muligens blir en matchende bukse etter hvert.Ada var fornøyd med genseren, dog ikke så villig fotomodell.

6 kommentarer:

Trine sa...

Kjempesøt genser.
Gøy når man kan lage det som man vil, og ikke ha likt som alle andre:)

knuffel sa...

Ja, jeg justerte også litt, men var fornøyd med det basismønsteret :D
Velourgensere må man sy selv, de har visst kjedebutikkene slutta med ja ser det ut til ;)
Men hva gjør vel det når resultatet blir så bra som dette? :D

*atina* sa...

Så tøff genser, og herlig modell ;) Synes Birger passet godt som applikasjon jeg ;)

Unknown sa...

Så fine gensere barna dine har fått. Kjekt å ha en flittig mor som kan sy noe selv når butikkene ikke har. Og mer gøy også da med eget :-)Pippen var kul den, samme vilken art han tillhører ;-))

Tina sa...

kjempesøt!

Anonym sa...

kjempefin :D
ønsker deg en fin fredag
Ingvild