torsdag 28. juli 2011

Blå sommerlykke

Jeg har gjort en avtale med meg selv - jeg skal bli flinkere til å bruke pyntebånd, knapper o.l. på de plaggene jeg syr. Denne kjolen er et resultat av denne avtalen, hvor jeg har sydd på et søtt rosa- og svartprikkete bånd nederst og til og med laget en liten sløyfe. Båndet kommer, så vidt jeg husker, fra Stoff & Stil, det gjør også den lyseblå babykorden. Dessuten har jeg brukt rosa tråd på stikningene, og ikke hvit som jeg alltid bruker.

Mønsteret kommer fra det siste nummeret av Ottobre (4/2011), og kjolen var for så vidt lettsydd. Den har fire rader med strikksøm øverst, både foran og bak. Størrelsen er en modifisert 80 cl, jeg har kuttet inn både på vidden og lengden, så det er nok en 68-størrelse likevel når alt kommer til alt;-)

8 kommentarer:

Maja sa...

For en nydelig kjole. Og lurt å avtale med seg selv. Jeg er også alt for dårlig til å sy detaljer på plaggene jeg lager. ;)

Kort og Søm sa...

Kjempe søt kjole du har sydd! :O)

Unknown sa...

Denne kjolen var nydelig!! Så den i bladet og hadde lyst å prøve, men har ikke sydd med strikk ennå. Ble fristet til å prøve nå :-)

MiriamS sa...

Gudamei!!!!

Jeg er for første gang inne på din blogg i dag og jeg blir helt overveldet at det går an å være så flink!!! Dette kjolesette var jo bare heeeelt nyyydelig, samme var den rosa overallen...

Jeg bøyer meg i støvet! :-)

Klem

Løvebrøl og Apestreker sa...

Nydelig!!!!! Utrolig lekker rett og slett. Likte både modellen og stoffet. Mye annet fint i bloggen din også, så du er herved lagt til å leselista mi!

knuffel sa...

Helt nydelig! Og så stor Ada er blitt, vi må møtes en dag snart :D

Anonym sa...

Hei hei
Så flotte ting du lager. nydelig kjole til vesla...
Jeg setter meg opp som følger av bloggen din jeg.. koselig sted å stikke innom..
Ha en fortsatt fin sommer
Anka

Unknown sa...

Åh så mye fint du syr :-) Legger deg til blogglisten min og høster inspirasjon :-)