torsdag 19. januar 2012

Heldigvis snart sommer! Sommerkjole og shorts til Ada

Januar er en av favorittmånedene mine, for med en gang julen er overstått, går det bare en vei - mot sommer og lysere tider! Og januaren hittil har vært god med fint lys og snø på bakken. Og i anledning at våren og sommeren snart er her, har jeg begynt på sommergarderoben til Ada. Fem flere prosjekter er klippet ut og ligger klar ved symaskinene, men først ut er dette settet bestående av kjole og shorts. Stoffet jeg har brukt, er deilig velour og ribb fra Masker & sting.


Mønsteret til kjolen er fra Meedoms bok, form 1,5 i størrelse 74. Størrelsene er store, så jeg vil si at dette er en reell størrelse 86 cl. Jeg har kantet halsutringningen og ermehullene med ribb, og jeg tror ribben i halsutringningen med fordel kunne vært enda strammere. Jeg har deretter sydd en stikning rundt for at ribben skal holde seg nede. De søte blomstene er heklet av bomullsgarn (Paris), og mønsteret fant jeg i boken Hekling. Gammel teknikk i ny design av Brandal og Myhrer. Stilken består av hvitt kroklissebånd.Shortsen er i størrelse 86 cl og fra Ottobre 3/2011. Modellen heter "Bubble Stripes," og den var veldig enkel å sy. Jeg kantet nederkanten med samme ribb som jeg brukte på kjolen.


Settet er litt stort ennå, så actionbilder kommer til sommeren.

9 kommentarer:

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Takk for at du tar meg med inn i en "sommerdrøm". Tenk denne kjolen og shorten på en liten knert på bare bein i gresset :-)) Gleder meg til actionbilder:-) Ha en fin dag! :-)

knuffel sa...

Nydelig sett :D Jeg og rampen gleder oss til å se dere i morgen!

LilleLeo sa...

For et skjønt sett! Nydelig farge!

*atina* sa...

Kjempefint sett! Likte veldig godt de søte hekla blomstene på kjolen, de ga den virkelig et eget preg :)

Kristin sa...

Utrolig nydelig sett!

Trine sa...

Nydelig sett.
Deilig å se fram mot sommeren, men det kommer nok litt vinter først, selv om vi ikke har sett mye til den enda:)

Kort og Søm sa...

Dette var veldig fint, bare å glede seg til sommeren nå :O)

Hobbymegher sa...

Så nydelig settet ble! =D