mandag 24. oktober 2011

Hjertelig god jul...!

Varmegradene blir kaldere og kaldere for hver dag som går, trærne står snart helt avkledd, og den første snøen kan komme når som helst. Det lakker og lir mot jul. I år skal julen feires i eget hjem, og jeg har begynt å kjøpe inn diverse rekvisitter som skal være med på å skape min jul.

Jeg fikk juleånden over meg i kveld, og etter stor inspirasjon fra flinke Fredrikke med bloggen Kort&Søm, har jeg sydd et julehjerte av lin. Fredrikke tipset meg om at man kan bruke vanlig papirstempel også på stoff, og det er jo en supergod idé! Slike hjerter skal jeg sy flere av! En tanke er å sy mindre slike hjerter som kan henges på juletreet, eventuelt i en adventskrans som henger fra taket. Eller flere hjerter hengende ned fra en krans som henger på døra (slik som her). Eller...?

Jeg likte godt kombinasjonen med naturfarget linstoff, svart stempelskrift og brunt hempebånd,men er det julete nok? Mon tro om jeg skal prøve andre fargekombinasjoner på stempelet og hempebåndet etter hvert. Tips noen?

Stoff og bånd kommer fra Stoff & Stil, mens stempelet er fra Norway Design.

3 kommentarer:

byJanne sa...

Kjempesøtt hjerte!! Takk for tips til søt julepynt man kan lage selv. Du skal ikke se bort ifra at det blir et par slik her også :-)

Hobbymegher sa...

Hjerter er herlige, og dette ble nydelig! =)

Zopp Design sa...

Så flott hjertet ble. :-D

Ta turen innom bloggen vår for å bli med på julelotteriet vårt. ;-D