Vi var ute på en liten skogstur i dag hvor vi kom over et område med traktkantareller. Kantarellene var ikke av de største, men som soppkontrollørdamen sa - de små smaker like godt likevel! I tillegg fant vi piggsopp, som ble stekt og fortært til middag. Traktkantarellene tørker i stekeovnen nå, der skal de ligge og godgjøre seg i fem-seks timer på svak varme.
Forrige helg laget J og en venn av ham, Ed, ekte salsiccia slik de lager den i Emilia Romagna. Ed hadde forsøkt i mange år å få tak i oppskriften, men svaret var alltid at den inneholdt svinekjøtt og litt salt. Under årets Italiaferie lyktes det ham imidlertid endelig å få (lurt?) oppskriften fra ei kokke på en lokal trattoria. Resultatet var meget bra, til tross for at de nok bommet noe med saltmengden...
Kan du ikke legge ut oppskriften også da? Hadde vært så fint. Å få stappe si eiga pølse.. :-)
SvarSlettDe består av svinekjøtt og litt salt ;-) Hihi...
SvarSlett